Örülünk, hogy érdeklődik Partneri lehetőségeink iránt!

A rendszerünk szempontjából 3 partneri lehetőség közül választhat, kérem válassza ezek közül az Ön számára aktuálisat:

1. VENDÉGLÁTÓHELYEKNEK

Napjainkban a kis- és középvállalkozások értékesítési illetve marketing problémákkal küzdenek. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy profi értékesítőt vagy reklám szakembert bízzanak meg.

 

Ha az Ön számára is fontos, hogy a vendéglátóhelye ismertsége, forgalma és profitja növekedjen akkor itt a helye az oldalunkon!

Csapatuk azért dolgozik nap mint nap, hogy ajánlatai minősége, marketing brandje és bevétele is folyamatosan növekedjen.
Ha ezek az Ön számára is fontos érvek, itt az ideje, hogy kapcsolatba lépjen velünk.

 

 

 -= GYIK =-

Az étterem napi menüje megjelenik az étterem előtti táblán. Miért tegyem ki ide is?

Tapasztalatból tudjuk, hogy az irodaházak dolgozói között napi téma az ebéd. Ők inkább ezen az oldalon nézik meg a közelükben található éttermek egész heti menüválasztékát, minthogy a rövid ebédidejükben éttermek között bolyongjanak minden egyes nap. Könnyebb ugyanis a kívánt menüt előre kiválasztva, céltudatosan menni az étterembe, így marad idő egy ebéd utáni kávéra is. Esős, hideg időben ez még inkább érvényesül, hiszen ilyenkor a vendégek minél hamarabb be akarnak ülni egy fedett helyre ebédelni.

Ne felejtsük el azt sem, hogy ha a vendég már kiválasztotta a napi menüjét az oldalunkon megtalálható éttermek közül, akkor biztosan oda fog menni.

Nem akarok sokat költeni reklámra. Miért érné meg ez az éttermemnek?

Éttermed is tapasztalhatta már, hogy a vendégek csoportosan érkeznek. Akár csak két új vendég fogyaszt egyetlen menüt, az éttermednek máris többletbevételt termelt.

Mi magunk sem gondoltuk, hogy Budapest egyik forgalmas részén több, mint 20 menüt kínáló étterem van az általunk látogatott 4 éttermen túl, pedig közel 10 éve járunk menüzni.

Fix menümennyiséggel rendelkezik az éttermem, és mindig elfogy. Még mindig nem látom, miért érné ez meg.

Mi azokkal a vendégekkel is megismertetjük éttermed, akik eddig nem tudták, hogy rendelkeztek napi menüvel, vagy hogy éttermed egyáltalán létezik. Ezt segíti az oldalunkon a térképes bemutatkozó oldal is. Így megismerhetnek, és később is visszatérhetnek egy üzleti, baráti vagy romantikus vacsorára.

Szívesen kipróbálnám a szolgáltatást. Van erre lehetőség?

Természetesen, van. Vedd fel velünk a kapcsolatot vagy olvasd el az ajánlatunkat ezen az oldalon és megismertetjük veled a részleteket. http://hirlevel.napihami.hu/vendegszerzes


2. HIRDETŐKNEK, VÁLLALKOZÓKNAK

 

Napjainkban a kis- és középvállalkozások értékesítési illetve marketing problémákkal küzdenek. Kevesen engedhetik meg maguknak, hogy profi értékesítőt vagy reklám szakembert bízzanak meg.

 

Miből van ma az egyik legkevesebb a magyar piacon? Szerintünk fizetőképes érdeklődőkből.

Ha számodra is fontos, hogy céged a saját városod legpotenciálisabb érdeklődőit érhesse el ajánlataival nap mint nap, akkor itt a helyed az oldalunkon!

 

Nem mindegy, hogy kihez jut el az ajánlatod. Az összes emberhez a településen (nagyon drága és nem hatékony), vagy azokhoz, akik a legpotenciálisabbak a Te személyes ajánlatod szempontjából (olcsóbb és sokkal hatékonyabb).

Számunkra a legfontosabb, hogy legyen egy jó ajánlatod (ebben segítünk), azt el tudd juttatni egy igen potenciális közösségnek (ez a mi dolgunk) és ezzel hozzájárulhassunk a profitnövekedésedhez (ehhez már Te is kellesz).

Ha ezek számodra is fontos érvek, itt az ideje, hogy kapcsolatba lépj velünk.
Ha e-mailt küldenél érdeklődésként, kérlek add meg feltétlen neved, telefonszámod e-mail címed, és hogy melyik partnerprogramunk érdekes számodra!
Hívj fel most, hogy holnap már akár el is kezdhessük a közös munkát a fejlődésedért!

   Név: Márk Csaba
   Tel.: +36 (20) 351 9148
e-mail: info@napihami.hu


3. PARTNER AJÁNLÓKNAK
Cégünk és honlapunk sem érhet el mindenkit a piacon, de számítunk a segítségedre!

Ha ismersz olyan Vendéglátóhelyet, vagy Vállalkozást, akiknek az ajánlatát szívesen látnád az oldalon, és segítesz abban

hogy a tárgyalások megkezdődhessenek az ajánlott Partnerrel, akkor ezért mi hálásak leszünk Neked, és marketing tevékenységedért cserébe
anyagi juttatást nyújtunk számodra.

Ha tudsz segíteni nekünk az oldal fejlődésében és terjedésében ajánlataiddal, vedd fel velünk a kapcsolatot még most,
hogy megtudd a részleteket és holnap már együtt dolgozhassunk veled!
Ha e-mailt küldenél érdeklődésként, kérlek add meg feltétlen neved, telefonszámod e-mail címed, és hogy melyik partnerprogramunk érdekes számodra!

   Név: Márk Csaba
   Tel.: +36 (20) 351 9148
e-mail: info@napihami.hu

Reméljük, holnaptól már Te is egyre növekvő és sikeres Partnereink közé tartozol.

Adataid megadását követően, hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot a további egyeztetések végett.

Ne felejts el LÁJK-olni minket a Facebook-on: www.facebook.com/napihami.hu

Kapcsolódó linkek: